Het Brughuis

Welkom bij Het Brughuis in Muizen

Eetcafé langs de Dijle

Contact  Delivery & Take Away

Onze Eetkaart en Drankkaart

Klassiekers

Voorgerecht

Hoofdgerecht

Dessert

Drank

Openingsuren

Woensdag/donderdag: 11u – 24u
Vrijdag: 11u – 1u
Zaterdag: 10u30 – 1u
Zondag: 10u30 – 23u

Keuken: 11.30u tot 14u en 17u tot 22u
Spaghetti en hapjes doorlopend beschikbaar (tot 22u)

Delivery & Take Away ENKEL DONDERDAG TOT ZONDAG!

Liefde voor eten, drinken en gezelligheid

Het Brughuis Muizen Mechelen - Eetcafé

Over Het Brughuis

Aan de oever van de Dijle in Muizen, aan de rand van het Mechels Broek, ligt eetcafé Het Brughuis. Deze gezellige afspanning is ideaal gelegen om een welkome verpozing te bieden aan de talrijke wandelaars en fietsers die de omgeving verkennen. Zij kunnen voor, tijdens of na hun wandeling of fietstocht genieten van een rijkelijk gevulde drankkaart met een grote selectie Mechelse bieren en speciaalbieren, waaronder onze eigen Brughuis Tripel, een ambachtelijk blond bier dat onze Brughuis Brouwers zelf brouwen in de microbrouwerij naast het café. Daarnaast kunt u bij ons genieten van rijk verzorgde hapjes en snacks, en uiteraard van onze intussen befaamde spaghetti.

Uitbater William Van Dessel verwelkomt zijn gasten vanaf mei 2019 in het sfeervolle Brughuis. Het werd oorspronkelijk gebouwd als woonst voor de brugwachter. Maar reeds in de eerste helft van de 19de eeuw werd het verbouwd tot café.

Doorheen die vele decennia zorgden de opeenvolgende eigenaars ervoor dat het gezellige, authentieke karakter van het café bewaard bleef. De oude kolenkachel, vloeren en banken zijn steeds gebleven, waardoor Het Brughuis nog steeds het karakter ademt van een vrolijke bruine kroeg.

Iedereen is hier welkom, van elke leeftijd, rang, stand en streek.